BAŞKAN KELEŞE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Düzce Valisi Ali Fidan, Jandarma Alay Komutanı Albay Bilal Güvenir, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Nigar Demircan Çakar, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri başta olmak üzere protokolden tanınan bir çok isim Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in yeni yaşını kutladı.

21 Ekim 1963 tarihinde dünyaya gelen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce adına önemle işlere imza attığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte pasta kesti.

Başkan Keleş, birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü duygularının ön plana çıktığı huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir yaş temenni etti.