AĞAÇLARDA GÜZ TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Düzce Belediyesi Düzce Merkez´de güz temizliği için çalışmalara başladı. Ağaçların budama işlemiyle başlayan bakım çalışmaları kısa sürede tamamlanacak.

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi ekipleri İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile işbirliği içinde güz dönemi temizlik ve bakım işlemine başladı. Merkez ve çevresindeki ağaçların kış ayları öncesinde budanması işlemi ile başlayan temizlik çalışmaları kısa sürede tamamlanacak.

Özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu alanlara öncelik verilerek başlayan çalışmalar ile yoğun kar yağışı olması halinde vatandaşlar için tehlike oluşturan büyük ağaçlar budanarak olası bir kaza önlenmiş oluyor.