HABERLER
28-10-2015 23:59

BAŞKAN DTV’DE HİZMETLERİ ANLATTI

BAŞKAN DTV’DE HİZMETLERİ ANLATTI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Televizyonunda Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Gündem’ programında belediyenin yatırım projelerini dile getirdi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Televizyonunda Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Gündem’ programında belediyenin yatırım projelerini dile getirdi. Başkan Keleş, yaklaşık üç saat süren programda öncelikle uzun dönem hizmet projelerini anlattı ve “Düzce’de standart bir kent dokusu’ oluşturmak istiyoruz” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, program sırasında İbrahimoğlu’nun sorularının yanı sıra, vatandaşlardan gelen soruları da cevaplandırdı. Düzce’de yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını vurgulayan Başkan Keleş ‘ Bizim ilkemiz Düzce’yi içinde herkesin mutlu olduğu bir kent haline getirmektir. Bunun için, belediyelerin asli görevleri olan su, kanalizasyon, asfalt gibi hizmetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere önem vererek vatandaşların memnuniyetlerini artırıyoruz. Bunun yanı sıra Düzce’yi dışarıdan insanların yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline getirmek istiyoruz. Bunun için de bacasız sanayi olarak nitelendirdiğimiz turizm yatırımlarına hız veriyoruz’ dedi. Başkan Mehmet Keleş programda, belediye hizmet ve yatırımlarından terminal, Melensu Park Projesi, Küçüksu Park Projesi, kentsel dönüşüm, ulaşım, imar, kent bilgi sistemi, katı atık depolama konularına değindi.