HABERLER
28-10-2015 23:59

TÜM MAÇLAR DÜZCE’DE

TÜM MAÇLAR DÜZCE’DE

Düzceli sporseverler bu hafta maçlara doyacak. Düzcespor, Düzce Belediyespor’un Basketbol ve Voleybol maçları bu hafta Düzce’de yapılacak

MAÇLAR DÜZCE’DE

Düzceli sporseverler bu hafta maçlara doyacak. Düzcespor, Düzce Belediyespor’un Basketbol ve Voleybol maçları bu hafta Düzce’de yapılacak. Düzcespor bu hafta Maltepe ile karşılaşırken, Basketbol takımı sezonun ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Voleybol takımımız da Okyanus Kolejini ağırlayacak.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta 12. Hafta maçları 30 Ekim 2015 Cuma günü oynanacak. 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak seçimler nedeniyle bu gruptaki 12. Maçları tüm maçlarının 30 Ekim 2015 Cuma günü oynanması kararlaştırıldı.

DÜZCESPOR MALTEPE
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta 12. Hafta maçlarında Erzin Belediyespor-Altay, Kırıkhanspor-Arsinspor, Cizrespor-Kozan Belediyespor, Tekirdağspor-Yeşil Bursaspor, Zonguldak Kömürspor-Turgutluspor, Gölbaşıspor-Tire 1922spor, Bursa Nilüfer A.Ş.-Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Düzcespor-Maltepespor, Kızılcabölükspor-Silivrispor takımları puan mücadelesi yapacak. Haftanın tüm maçlarının başlama saati 13.00-13. 30 olarak açıklandı. Düzcespor-Maltepe maçı saat 13.30’da başlayacak.

4 KASIMDA ERTELEME MAÇLARI
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Ankara’da yaşanan terör olayları nedeniyle ertelenen  9. Hafta maçları 4 Kasım 2015 Çarşamba günü oynanacak. Bu grupta 9. Hafta maçlarında Birlik Nakliyat Düzyurtspor-Düzcespor, Arsinspor-Erzin Belediyespor, Bursa Nilüferspor-Kırıkhanspor, Silivrispor-Gölbaşıspor, Maltepespor-Zonguldak Kömürspor, Altay –Tekirdağspor, Tire 1922spor-Cizrespor, Turgutluspor-Kozan Belediyespor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Kızılcabölükspor takımları  karşı karşıya gelecek.

BASKETBOL VE VOLEYBOL

Düzce Belediyespor Basketbol sezonu açılıyor. Basketbol liginde Düzce Belediyespor ilk maçını kendi salon ve seyircisi önünde yapacak. Düzce Belediyespor Basketbol takımı 18 Temmuz salonunda saat 18,00’de İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Voleybol takımı ise ligin 5’inci hafta maçında yine Düzce’de saat 16,00’da Okyanus Koleji ağırlayacak.