02-11-2015 23:59

BASKETBOLDA İYİ BAŞLANGIÇ

Düzce Belediyespor Voleybol ve Basketbol takım maçlarında bir galibiyet bir mağlubiyet alındı. Sezonun ilk açılış maçında Basketbol takımı galibiyetle başladı ve farklı skorla rakibini mağlup etti. Voleybol takımı ise yenilgi serisine devam etti. Rakibi Okyanus Kolejine kendi sahasında mağlup oldu.

BASKETBOL

Düzce Belediyespor İzmir Büyükşehir Belediyespor engelini rahat geçti. İlimizi Erkekler 2. Basketbol liginde temsil eden Düzce Belediyespor 2015-2016 sezonunun ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 92-69 yendi. Düzce 18 Temmuz spor salonunda oynanan karşılaşmada periyodlar 27-17, 59-33, 69-50 ve 92-69 bitti. Basketbol takımı böylelikle 12 takımlı B grubunda ikinci sırada yer aldı.

VOLEYBOL

Düzce Belediyespor Voleybol takımı ise bu hafta rakibi Okyanus koleje puan verdi.  İlimizi Erkekler 2. Lig A Grubunda temsil eden Düzce Belediyespor kendi seyircisi önünde rakibi Okyanus Kolejine 3-2 yenildi. Karşılaşmada setler 25-23, 23-25, 25-21, 20-25 ve 14-16 bitti.