HABERLER
02-11-2015 23:59

ŞEHİR MEZARLIĞINA BAKIM TALİMATI

ŞEHİR MEZARLIĞINA BAKIM TALİMATI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, inceleme gezilerine devam ederken Düzce Şehir Mezarlığında başlatılacak çalışmalar için de gerekli talimatları yerinde verdi. Yapılacak yenileme ve düzenleme çalışmalarıyla Şehir Mezarlığı yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, inceleme gezilerine devam ederken  Düzce Şehir Mezarlığında başlatılacak çalışmalar için de gerekli talimatları yerinde verdi. Yapılacak yenileme ve düzenleme çalışmalarıyla Şehir Mezarlığı yepyeni bir görünüme kavuşacak.

 

Düzce Belediyesi tarafından Düzce Şehir Mezarlığında mezarlık yollarının temizlenmesi, yabani otların ve çöplerin toplanması, çimlerin biçilmesi gibi rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra geniş kapsamlı bir yenileme çalışması da başlatılıyor.

 

Düzce turu kapsamında Şehir Mezarlığına da giden Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yapılacak düzenlemelerle ilgili yerinde talimat verdi. Şehir Mezarlığında başlatılacak yenileme ve düzenleme çalışmaları kapsamında yollar ve mezarlık duvarları yenilenecek, Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından peyzaj düzenlemeleri yapılacak.