02-11-2015 23:59

“ DÜZCE KAZANDI”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. Türkiye’nin ve Düzce’nin siyasi ve ekonomik istikrarı tercih ettiğini ifade eden Başkan Mehmet Keleş, “1 Kasım seçimleri Türkiye ve Düzce bir milattır. 7 Haziran seçimlerinin sonrasında halkımız güven, siyasi ve ekonomi istikrarı tercih etmiştir” dedi.

1 Kasım seçimlerini değerlendiren Başkan Mehmet Keleş:

“ DÜZCE KAZANDI”

1 Kasım seçim sonuçlarının beklendiği şekilde sonuçlandığını ifade eden Başkan Mehmet Keleş, ‘Milli irade hizmetten yana tecelli etmiştir’ dedi. Başkan Mehmet Keleş 1 Kasım seçimleri için şu görüşlere yer verdi “ 1 Kasım seçimleri Türkiye ve Düzce bir milattır. 7 Haziran seçimlerinin sonrasında halkımız güven, siyasi ve ekonomi istikrarı tercih etmiştir. Haziran'daki sandıktan çıkan netice malum çok farklıydı ve koalisyon çıkmıştı. Takip ettiğimiz gibi koalisyon görüşmeleri sonuç vermeyince tekrar milli iradeye müracaat ettik. Milli irade 1 Kasım itibariyle istikrardan yana tecelli etti. 7 Haziran sonrası kısa süreli gelişmeler bize istikrardan çıkış yok dedi. Netice ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun. Bir olalım kardeş olalım ve hep birlikte Türkiye olalım, Hem Doğu'dan hem Batı'dan ülkemize sahip olmadığımız müddetçe üzerimize çok oyunlar oynanacak. Düzce’de birçok önemli hizmete imza attık ve yatırım projelerimizi de devam ettiriyoruz. 1 Kasım seçimlerinin sonrasında halkımızın bize gösterdiği teveccüh bizi daha da güçlendirmiştir. Bu bize daha büyük sorumluluklar yüklemektedir. Bunun için herkesin daha çok çalışacağımızı bilmesi gerekir. Milletvekillerimizi kutluyorum. Başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Birlikte çok daha büyük hizmetlere imza atacağız.”