03-11-2015 23:59

MECLİS, KASIM AYI BOYUNCA AÇIK KALACAK

Düzce Belediye Meclisinin Kasım ayı birinci birleşiminde 12 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddeleri, Kasım ayı boyunca görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

Düzce Belediye Meclisi Kasım ayı birinci birleşimi Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 12 gündem maddesi görüşüldü.

İlgili maddeler bir sonraki birleşimlerde yeniden gündeme gelmek üzere İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi. Düzce Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesini ve performans programı da oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, meclisin bir ay boyunca açık kalacağını ifade ederken Meclis tarafından plan tadilat taleplerinin 12 Kasım'da, bütçe ile ilgili gündem maddelerinin ise 19 ve 26 Kasım tarihlerinde saat 18:30'da görüşülmesine oy birliği ile karar verildi.