02-12-2019 23:59

"GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ"

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Düzce 1. OSB'de faaliyet gösteren TEKNOROT Otomotiv Ürünleri San. Tic. A.Ş.'de çıkan yangın dolayısıyla geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Düzce'nin önemli istihdam kaynaklarından olan ve yaklaşık bin 800 kişinin bünyesinde çalıştığı TEKNOROT Otomotiv Ürünleri San. Tic. A.Ş.'de kaynağı henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın haberini alır almaz bölgeye giderek incelemelerde bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yaptığı kısa açıklamada üzüntüsünü dile getirerek "Düzce'nin en büyük istihdam kaynaklarından biri olan ve bünyesinde yaklaşık bin 800 kişinin çalıştığı TEKNOROT Otomotiv Ürünleri San. Tic. A.Ş.'de henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangını üzüntü ile öğrendik, hemen olay yerine geldik. Fabrika sahipleri ve çalışanlarının tatil günü olması nedeniyle fabrikada bulunmaması ve herhangi bir can kaybı yaşanmaması tesellimiz oldu. Ciddi maddi hasara sebep olan yangın nedeniyle fabrika yönetimi ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangına anında müdahale etmek üzere olay yerine gelen Düzce İtfaiyemiz ile çevre illerden ilçelerimizden desteğe gelen ekiplere de teşekkür ediyorum" dedi.

Düzce Belediyesi olarak yangında maddi hasarla karşı karşıya kalan TEKNOROT Otomotiv Ürünleri San. Tic. A.Ş. yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir daha böyle üzücü olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz.