06-11-2015 23:59

MESLEK EDİNDİRME KURSLARI BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen Meslek Edindirme Kursları kapsamında iğne oyası, mefruşat, nikah şekeri ve süslemeciliği branşlarında dersler başlarken diğer branşlar ise ilk ders için gün sayıyor.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde her yıl düzenlenen Meslek Edindirme Kursları, bu yıl kursiyerlere  8 ayrı branşta eğitim verecek.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılan başvurular kapsamında iğne oyası,mefruşat, aşçılık, telkari, nikah şekeri ve süslemesi, resim, işaret dili, kokulu mum ve sabun yapımı branşları için toplam 500 müracaat alındı.

İğne oyası, mefruşat, nikah şekeri ve süslemeciliği branşlarındaki kurslar başlarken, kayıt süresi devam eden diğer branşlar için dersler Kasım ayı içerisinde başlatılacak.

İŞKUR’la Düzce Belediyesi iş birliğinde düzenlenen müşteri temsilciliği ve kasiyerlik kursları ise protokol gereği belirlenen bir tarihte başlayacak.

Ayrıca Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yıl içerisinde diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliğinde yeni kurslar da açmayı hedefliyor.