09-11-2015 23:59

BAŞKAN'A VEDA

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, HSYK tarafından Aydın'a atanan Düzce Adalet Komisyonu Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Reisi Mustafa Ümit için düzenlediği davette Ümit'e Düzce'ye kazandırdıklarından ötürü teşekkür etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından 2015 yılı Kararnamesi ile Aydın’a atanan Düzce Adalet Komisyonu Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Reisi Mustafa Ümit için bir teşekkür yemeği düzenledi.

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekte Düzce protokolü, Düzce Adalet Komisyonu Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Reisi Mustafa Ümit'e veda etmek için bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Mustafa Ümit'e yeni görev yerinde başarılar dileyerek Düzce'deki hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Düzce Adalet Komisyonu Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Reisi Mustafa Ümit ise anlamlı davet için Başkan Keleş'e ve katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere, protokol üyeleri Ümit'e çeşitli hediyeler takdim etti.