09-11-2015 23:59

"DÜZCE EN AZ BİR BAKAN HAK EDİYOR"

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısına katılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce'nin yüzde 70'lik oy oranı ile en az bir bakan hak ettiğini ifade etti.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Kasım ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, eski milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kasım ayı İl Danışma Meclis Toplantısında bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce'nin yüzde 70'lik oy oranı ile en az bir bakan hak ettiğini söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Düzce, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana çok büyük işlerin altına imza atıyor. Yüzde 50 ile başlayan başarı öykümüz şu anda yüzde 70'e yükseldi. Düzce hep kaleleri fethetti. Düzce’ye bir Bakan ile ödüllendirirseniz çok mutlu olacağız. Düzce artık bir bakan hak ediyor ve bekliyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, yüzde 70.41 oy oranı ile Türkiye 6.sı olan Düzce'yle birlikte dereceye giren diğer illerin de ödüllendirileceğini söyledi.