09-11-2015 23:59

DÜZCE LİSESİ PARKI MEYDANA ÇIKTI

Düzce Belediyesi tarafından Düzce Lisesi'nin eski alanında yürütülen modern park çalışması, etrafındaki bariyerlerin kaldırılmasıyla birlikte ortaya çıktı. Bir meydan olarak Kuyumcuzade Bulvarı'na dahil olan alanda çalışmalar hızla sürdürülüyor.

Yürüyüş yolları, oyun alanları, yeşil alanlar, saat kulesi ve Roma Çeşmesiyle yaklaşık 10 dönümlük Düzce Lisesi'nin eski alanında gerçekleştirilen modern park projesi hızla şekilleniyor.

15 metre boyundaki masist dekoratif Muğla Mermeriyle kaplı gövdesinde lazer kesimlerle Selçuklu motiflerinin yer aldığı saat kulesinin ardından kafeterya alanları ve yürüyüş parkurları da büyük bir ölçüde ortaya çıktı.

Düzce Lisesi Parkı, etrafındaki bariyerlerin kaldırılmasıyla birlikte bir meydan olarak Kuyumcuzade Bulvarı'na dahil edildi.

Ortaya çıkan Düzce Lisesi Parkında doğal taş döşeme çalışmaları da hızla devam ediyor.