10-11-2015 23:59

TURNUVA BOL GOLLÜ BAŞLADI

Düzce Belediyesi’nin sportif etkinlikler programı kapsamında gerçekleştirdiği birimler arası futbol maçları bol gollü başladı. Turnuvanın ilk maçında 30 gol atıldı.

1,5 ay sürecek olan turnuvanın ilk maçlarında her iki grupta 6 takım karşı karşıya geldi. Halı sahada yapılan maçlarda Temizlik İşleri Müdürlüğü rakibi Başkanlık ekibini 4-2 mağlup etti. Zabıta Müdürlüğü takımı ise Katı Atık Birliği ekibini farklı mağlup ederek sahadan 11-1 galip ayrıldı. Turnuvanın ilk günün maçının son karşılaşmasında Yeypaş takımı ile Fen İşleri Müdürlüğü ekibi karşı karşıya geldi. Günün farklı skorlarından biri de bu maçta alındı. Yeypaş Fen işlerini 10-2 mağlup etti. İki grup halinde yapılan turnuvada şu takımlar yer alıyor: A grubunda Fen İşleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Başkanlık, Yeypaş ve Katı Atık birimi ekipleri bulunuyor. B grubunda ise Su ve Kanalizasyon, Kültür İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler, İmar ve Şehircilik,  İtfaiye, Veterinerlik Müdürlüğünün ekipleri yer aldı.