10-11-2015 23:59

BEÇİ'NİN 34 OTOBÜSÜ TRAFİĞE ÇIKTI

Düzce Belediyesi tarafından Beçi Kooperatifine ihalesi gerçekleştirilen 34 adet yeşil otobüs, trafiğe çıktı.

Düzce Belediyesi tarafından Beçi Kooperatifine 10 yıl süreyle ihalesi gerçekleştirilen 34 adet, 8 metrelik, yeşil renkli toplu taşıma araçları trafikteki yerini aldı.

Kalıcı Konutlar, Konuralp ve Düzce merkezden Düzce Üniversitesi'ne yolcu taşımacılığı yapan otobüsler, temiz, hızlı, güvenli ve rahat ulaşım imkanı sağlamakla birlikte tek tip ve tek renk olmasıyla da trafikteki vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.

Düzce Belediyesi tarafından ön görülen standartlar kapsamında oluşturulan Beçi hattı sayesinde üniversite öğrencilerinin ulaşım sorunu da büyük ölçüde ortadan kalktı.

Düzce'nin bütün güzergahlarından üniversiteye hizmet veren yeşil otobüsler sayesinde Düzce Üniversitesi öğrencileri, daha kolay, daha hızlı ve temiz bir ulaşım hizmetine ulaştı.