11-11-2015 23:59

TURNUVADA ÇEKİŞTİLER

Düzce Belediyesinin birimler arası başlattığı turnuvada çetin maçlar yapıldı. Belediyenin geleneksel turnuvasının ikinci tur karşılaşmalarında 6 takım sahaya çıktı.

İlk maç İtfaiye ile İmar İşleri Müdürlüğü arasında oldu. Çekişmeli geçen maçı İmar İşleri Müdürlüğü 4-3 aldı. Günün ikinci maçında ise Mali Hizmetler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Bu maçın skoru da 4-3 Mali Hizmetlerin galibiyeti ile tamamlandı. Günün son maçında ise Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü arasında oldu. Bu maçı da Veteriner İşleri Müdürlüğü 5-2 kazandı.