11-11-2015 23:59

EN ZAYIF RAKİP

Düzce Belediyespor Basketbol takımı ligin üçüncü maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Düzce Belediyespor bu hafta ligin en zayıf rakibi İTÜ ile karşılaşacak.

Türkiye Basketbol 2. Ligi B grubunun üçüncü hafta maçları bu hafta oynanacak. Lige iyi bir başlangıç yapan Düzce Belediyespor Basketbol takımı bu hafta kendi salon ve seyircisi önünde İTÜ ile karşılaşacak. Basketbol takımı ligin dibinde bulunan İTÜ için hazırlıklarını maçın oynanacağı 18 Temmuz salonunda yapıyor. Düzce Belediyespor’un rakibi olan İTÜ’nin ligde henüz hiçbir galibiyeti bulunmuyor.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı ise bu hafta deplasmanda oynayacak. Voleybol takımı Manisa’da Kulaspor ile karşılaşacak. Basketbol ligi için Düzce Belediyespor 14 Kasım tarihinde saat 17,00’de İTÜ ile oynayacak, Voleybol takımı ise 15 Kasım tarihinde saat 14,00’de Manisa’da Kulaspor ile karşı karşıya gelecek.