12-11-2015 23:59

DENK TAKIMLARIN MÜCADELESİ

Ligde tırmanışa geçen Düzce Belediyespor Voleybol takımı bu hafta deplasmanda Kulaspor ile karşılaşacak. Deplasman maçı için Voleybol takımı hafta içinde hazırlıklarını tamamladı. Voleybol takımı antrenörü Hamit Sakal, Manisa’da galibiyet için oynayacaklarını söyledi.

Türkiye Voleybol 2. Ligi A grubunda Düzce Belediyespor ligde aynı puana sahip Kulaspor ile kozlarını paylaşacak. Kulaspor’un ligde 7 maçta 4 galibiyet 1 mağlubiyeti bulunuyor. Düzce Belediyespor Antrenörü Hamit Sakal, bu haftaki karşılaşmadan galibiyet beklediklerini ifade eden Hamit Sakal ‘Hafta içinde hazırlıklarımızı tamamladık. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacağız. Eksikliklerimizi biliyoruz, buna göre çalıştık’ dedi.

Voleybol takımı 15 Kasım tarihinde Manisa’da Kulaspor ile karşılaşacak. Maçın başlama saati 14,00 olarak belirlendi.