12-11-2015 23:59

TERÖRE LANET OKUNDU

Şırnak’ın Silopi ilçesinde terör örgütü tarafından yola tuzaklanan el yapımı bombanın zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen Özel Harekât Polisi Sabri Altınbaş’ı Kaynaşlı Darıyeri Yörükler köyünde binlerce Düzceli şahadete uğurladı. Cenaze törenine katılanlar, teröre lanet okudu.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde teröristlerin döşediği mayının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Özel Harekat Polislerinden biri olan Düzceli Sabri Altınbaş, memleketi olan Kaynaşlı Darıyeri Yörükler köyünde son yolcuğuna uğurlandı. 33 yaşında ve 1,5 yaşında oğlu olan Özel Harekât Polisi Sabri Altınbaş’ı binlerce Düzceli şahadete uğurlarken cenaze törenine Şırnak’ın Silopi ilçesinde terör örgütü tarafından yola tuzaklanan el yapımı bombanın zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen polisimiz Sabri AltınbaşDüzce Valisi Ali Fidan, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediyesi Başkan Vekili Salih Keskinli,  İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Düzce İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Şehidin naaşı ilk olarak babaevine oradan da köy meydanına götürüldü. Cenaze namazının kılınmasının ardından binlerce vatandaşın sloganları ve tekbirleriyle Şehit Sabri Altınbaş, gözyaşları içinde toprağa verildi.