13-11-2015 23:59

BİR İÇERDEYİZ BİR DIŞARDA

Düzce Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımları hafta maçlarına hazırlıklarını tamamladı

Düzce Belediyespor Kulübü Voleybol ve Basketbol takımları 14-15 Kasım hafta maçlarına sıkı hazırlandı.  Düzce Belediyespor Basketbol takımı 14 kasım tarihinde kendi salon ve seyircisi önünde İTÜ’yü ağırlayacak. Voleybol takımı ise deplasmanda 15 Kasım tarihinde Kulaspor ile karşılaşacak.

Basketbol ve Voleybolda Belediyespor’u ikinci ligde temsil eden Basketbol ve Voleybol takımları haftanın maçlarına sıkı hazırlandı. Voleybol takımı antrenörü Hamit Sakal, maça galibiyet için çıkacaklarını ve ligdeki yükselişlerine devam edeceklerini belirtti. Basketbol takımı antrenörü Benan Özçelik de lige iddialı başladıklarını ifade etti ve maça mutlak galibiyet için çıkacaklarını açıkladı. Düzce Belediyespor Basketbol takımı ile İTÜ karşılaşması 18 Temmuz salonunda 14 kasım tarihinde saat 17,00’de başlayacak.