16-11-2015 23:59

ASAR SUYU DERESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Düzce Belediyesi tarafından kent merkezi içinden geçen Asar suyu Deresi'nde temizlik başlatıldı.

Düzce Belediyesi tarafından kent merkezi içinden geçen Asar Deresi'nde temizlik başlatıldı. Asar Deresi  içerisinde bulunan vahşi otlar ile derenin tabanında temizlik yapıldı. Asar Deresi  çevresinde  ve  her iki yakasında arındırma ve temizlik çalışmaları devam ediyor. Bu amaçla Düzce Belediyesi'nin kepçe başta olmak üzere iş makineleri ve belediye temizlik işçileri dere içinde çalışmalara başladılar.

Asar deresi çevresinde bulunan otlar ve çalılıklar görüntü kirliliğine neden olmaması için bu alanlarda da çalışma yapılıyor. Aylık periyotlar halinde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları devam ediyor. Yatağın etrafını kaplayan ve kirli bir görüntü sergileyen bölgede yine Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılacak.