18-11-2015 23:59

LİGDE BİRİNCİ SIRADAYIZ

Düzce Belediyespor Basketbol takımı atılan gol sayısı bakımından ligde lider oldu. Türkiye 2. Basketbol ligi B grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor Basketbol takımı 12 takımın bulunduğu ligde en fazla sayı kaydeden takım unvanını elde etti.

Basketbol liginin üçüncü maçında Belediyespor attığı sayı bakımından ligde zirveye yerleşti. Antrenör Benan Özçelik yönetimindeki takım ilk hafta maçında  İzmir Büyük Şehir takımına karşı 92 sayı kaydetti. Belediyespor ikinci hafta deplasmanda tek sayı farkla yenildi ancak rakip fileye 59 sayı gönderdi.  Düzce Belediyespor Basketbol takımı üçüncü hafta maçında bu kez 100 sayı barajını aştı ve üstün bir performansla rakip fileye 111 sayı gönderdi. Belediyespor böylelikle ligin üçüncü haftası olmasına karşın toplam 262 sayı kaydetti. Bu sayı ile Belediyespor ligde atılan sayı bakımından lider duruma geldi. Düzce Belediyespor’u 244 sayı ile lig lideri Ormanspor izledi. Düzce Belediyespor ligin dördüncü maçında Muğla’da Muğla Ormanspor ile karşılaşacak.