18-11-2015 23:59

TURNUVADA YENİŞEMEDİLER

Düzce Belediyesinin Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasının ikinci haftasının üçüncü maçlarında takımlar yenişemedi.

Düzce Belediyesinin Kültür Halı sahasında oynadığı maçlarda ağırlıklı olarak beraberlik sonuçları çıktı. Turnuvanın ikinci haftasının üçüncü maçlarında ilk olarak sahaya İmar İşleri Müdürlüğü ile Veterinerlik takımları çıktı. Her iki takımda sahada birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve maç 2-2 berabere sonuçlandı. Gecenin ikinci maçında ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü maçı 4-0 önde götürmesine karşın, rakibinin ataklarına boğun eğdi ve beraberliğe razı oldu: 4-4. Gecenin son maçı ise Mali Hizmetler ile İtfaiye müdürlüğü karşı karşıya geldi. Gecenin galibiyetle sonuçlanan tek maçı oldu. Mali Hizmetler Müdürlüğü takımı İtfaiye takımını 3-2 mağlup etmeyi başardı.