18-11-2015 23:59

168 HAK SAHİBİ ‘S’ PLAKALARINI ALDI

Düzce’de de hayata geçirilen servis araçlarının denetimini amaçlayan ‘S Plaka’ dağıtımında 168 hak sahibi ‘S’ plakalarını aldı. Yönetmelik kapsamında 9 Haziran 2015 tarihinden önce servis taşımacılığı yaptığını belgeleyen kişiler ihalesiz olarak aldı. Bunun dışında ‘S’ plaka taliplileri için de Belediye Encümeni tarafından ihale yapılarak S Plaka verildi.

Düzce Belediyesi sınırları içinde belirlenen güzergahlarda öğrenci ve personel taşımacılığı yapan kişi ya da kuruluşların haklarını korumak, korsan taşımacılığı önlemek, şehir içinde taşımacılığı düzene kavuşturmak, taşımacılık yapan kişi ya da kuruluşların araçlarını kayıt altına almak amacıyla yürürlüğe giren "Düzce Belediyesi S Plakalı Araç Yönetmeliği" kapsamında 168 hak sahibi ‘S plaka’larını aldı.