19-11-2015 23:59

BİR GECEYE 21 GOL SIĞDI

Düzce Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında bir geceye 21 gol sığdı. Turnuvanın ikinci hafta maçlarında karşı karşıya gelen 6 takım rakip kalelere 21 gol attılar.

Kültür halı sahasında oynanan turnuvanın ilk maçında Yeypaş ile Temizlik Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldiler. Denk takımların mücadelesinde kazanan taraf Yeypaş oldu. Yeypaş karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Gecenin ikinci maçında ise Zabıta Müdürlüğü ile Başkanlık takımları karşılaştı. Zabıtanın üstün oynadığı maçta skor Zabıtanın lehine 5-1 oldu. Gecenin en gollü maçı ise Fen İşleri Müdürlüğü takımları ile Katı Atık Birliği takımları arasında yaşandı. Maçın her iki yarısında da Fen İşleri takımı Katı Atık Birliğine gol yağdırdı ve karşılaşma 8-1 tamamlandı.