04-12-2019 23:59

BİLİM ÜSKÜDAR'DA İNCELEME YAPTILAR

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, bilgi ve deneyimlerin geliştirilmesi amacıyla çevre illerde faaliyet gösteren benzerlerini incelemeye devam ediyor.

Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, bilgi ve deneyim paylaşmak amacıyla Türkiye Teknoloji Takımı, Üsküdar Belediyesi ve TÜBİTAK iş birliği ile kurulan Bilim Üsküdar'ı ziyaret etti. Öğrencilerine sanatsal ve bilimsel bir bakış açısı ile yaşamayı, üretken düşünmeyi ve beceri geliştirme özelliği kazandırmayı hedefleyen Düzce Belediyesi Çocuk kulübü, kendini yenilemeyi ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek kurumsal kapasitesini de güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda düzenlenen Bilim Üsküdar ziyaretinde kurumda bulunan atölyelerde yapılan eğitimler yerinde gözlemlendi.  Eğitim ? öğretim yılının ikinci yarısında öğrencilerine deneysel ve uygulamalı birbirinden farklı atölyeler planlayan Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, Türkiye Teknoloji takımı tarafından öğretmenlerine verilecek eğitimler sonrasında öğrencilerin karşısına yeni bilgilerle çıkmaya hazırlanıyor.