HABERLER
26-11-2015 23:59

BELEDİYE KIŞ TEDBİRLERİNİ ALDI

BELEDİYE KIŞ TEDBİRLERİNİ ALDI

Düzce Valiliğindeki toplantıda trafik ve kış tedbirleri konuları ele alındı

Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında İl Trafik Koordinasyon Kurulu ve yaklaşan kış mevsimi nedeniyle kış tedbirleri toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Ali Fidan toplantı öncesinde yaptığı konuşmada trafik güvenliği ve akışı ile kış tedbirleri için koordineli çalışılacağını belirtti. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de yaklaşan kış mevsimi nedeniyle tedbirlerini aldıklarını ifade etti.

Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, daire amirleri ile karayolları il ilgili birimlerde çalışan personeller katıldı. Vali Ali Fidan, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada Düzce’de ki trafik düzeni ile ilgili bazı kararlar aldıklarını belirterek “Bugün hem karayolları trafik güvenliği koordinasyon toplantısı yapmış olacağız aynı zamanda kış tedbirlerini görüşeceğiz. Biz trafik güvenliği anlamında daha önce sadece Düzce Belediye Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ile bir toplantı yaptık. Trafik akışlını daha düzenli hakle getirmek için çalışma grubu oluşturduk. Burada değerlendirmelerde bulunduk. Bu çalışma grubu çalışmalarını bitirdi ve bir takım kararlar aldık”

Kış mevsiminde yağması muhtemel kar ile birlikte alınacak tedbirleri görüşeceklerini dile getiren Vali Fidan, “Kış mevsiminde neler yapabiliriz? Hangi tedbirleri alabiliriz? Bunları değerlendireceğiz. Düzce’de alınacak tedbirleri değerlendireceğiz. Önümüzde ki hafta da Bolu Valiliği, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün katılımı ile TEM otoyolu ve D-100 karayolunda alınacak tedbirleri değerlendireceğiz. Özellikle kış sezonunda kar yağışının olduğu günlerde kurum ve kuruluşların iş birliği içinde çalışması gerekiyor” şeklinde konuştu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de belediye olarak kış şartlarına hazır olduklarını belirtti ve ‘ Her yıl olduğu gibi bu yıl da kış mevsiminde ihtimal olumsuz koşullara karşı Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon ve Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz koordineli olarak çalışacaklar. Bunun için Başkan Yardımcımız Şemsettin Yenersoy başkanlığında programımızı hazırladık’ dedi.