01-12-2015 23:59

TURNUVADA 2 MAÇ

Düzce Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında gruplarında güçlü takımlar karşı karşıya geldi.

Kültür halı sahasında oynanan maçlarda büyük çekişme yaşandı. Beşinci haftanın ikinci maçında sahaya önce Zabıta müdürlüğü takımı ile Temizlik işleri müdürlüğü takımı çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında Temizlik işleri müdürlüğü takımı büyük bir üstünlük sağladı ve skoru 3-0’a getirdi. Daha sonraki dakikalarda ise Zabıta müdürlüğü üstünlüğü ele aldı ve maçı 3-0’dan 3-3 getirdi. Zabıta müdürlüğü maçın son anlarında da skoru ilan etti 4-3. Gecenin ikinci maçında ise Başkanlık takımı ile Fen işleri müdürlüğü karşılaştı. Maçı baştan sonra üstün götüren Başkanlık takımı sahadan 4-0 galip ayrıldı.