01-12-2015 23:59

MOĞOLİSTAN HEYETİ DÜZCE'DE

Moğolistan'ın 3 ayrı şehrinden gelen heyet, 8 gün boyunca Uygulamalı Şehir Plancılığı üzerine Düzce'de eğitim alacak.

Düzce Belediyesi, Moğolistan'ın 3 ayrı şehrinden gelen 5 şehir planlama uzmanını Düzce'de misafir ediyor. Uygulamalı Şehir Planlama Eğitimi almak üzere Düzce'ye gelen heyet, 8 günlük eğitim programı kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nden şehir planlaması konusunda eğitim alacak.

Heyet, Şehir Planlaması Eğitimi kapsamında Düzce'nin tarihi, doğal ve kültürel kimliğini de yakından tanıma fırsatı bulacak.

Moğolistan'dan gelen heyet arasında Düzce'nin kardeş şehri Sainshand'tan gelen bir şehir planlama uzmanı da yer alıyor.

Heyet bu akşam, Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen davette Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile bir araya gelecek.