02-12-2015 23:59

PROJELER YÖNETİM MASASINDA

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, başkanlığını yaptığı haftalık Yönetim Koordinasyon Toplantısı’nda belediye yönetimi ile gündemi değerlendirdi. Toplantı kapsamında Düzce’de devam eden projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güney, Şemsettin Yenersoy, Murat Caymaz, İNTAŞ Genel Müdürü Kenan Gökmen ve Düzce Belediyesi Özel Kalem Müdürü Akif Keleş ile birim müdürleriyle gerçekleştirdiği Yönetim Koordinasyon Toplantısında haftalık durum değerlendirme raporlarını alarak devam eden projelere ve yapılacak yatırımlara ilişkin bilgi aldı.

Her hafta düzenli olarak yapılan Yönetim Koordinasyon Toplantısının bu haftaki gündemini de belediye tarafından yapılan yatırımlar ve projeler oldu. Toplantı kurum müdürlerinin bilgilendirmeleri ile son buldu.