02-12-2015 23:59

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAKLARDIR

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, TBMM’de ihtisas komisyonlarının belirlenmesinin ardından çeşitli komisyonlara seçilen Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir’i kutladı. Başkan Mehmet Keleş, komisyonlara seçilen Milletvekilleri için ‘ Hem Düzce hem ülkemiz için hayırlı olacağına inanıyorum’ dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, TBMM’de Milli Savunma Komisyon Başkanlığına seçilen Dr. Faruk Özlü, Çevre Komisyonu üyeliğine seçilen Fevai Arslan, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilen Ayşe Keşir’in komisyonlarda başarılı olacaklarına inandığını belirtti ve ‘ Milletvekillerimizin komisyonlarda bulunması Düzce’ye hizmetlerin daha hızlı gelmesi açısından etkili olacaktır. Milletvekillerimiz Mecliste Düzce’yi zaten en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Buna inanıyorum. Ayrıca komisyonlarda da olmaları bu temsili daha etkin ve verimli hale getirecektir’ dedi.