03-12-2015 23:59

TURNUVADA BAŞKANLIK ATAĞA GEÇTİ

Belediye Birimler Arası Hali Saha Futbol Turnuvasında çekişme arttı

Düzce Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında maçlarda kıyasıya mücadele yaşanıyor. Turnuvaya iyi başlangıç yapmayan Başkanlık ekibi son maçlarda atağa kalktı. Başkanlık takımı rakibi Yeypaş’ı gole boğdu ve sahadan 7-3 galip ayrıldı.

Kültür halı sahasında oynanan belediye turnuva maçlarında son haftalara doğru takımların mücadelesi çetin geçiyor. Beşinci haftanın dördüncü maçlarında sahaya önce Zabıta müdürlüğü takımı ile Fen İşleri takımı çıktı. Fen İşleri takımı rakibini 3-2 yendi. Gecenin ikinci maçında sahaya bu kez Temizlik işleri ekibi ile Katı Atık ekibi çıktı. Temizlik işleri takımı Katı Atık takımına bariz üstünlük sağladı. Temizlik işleri takımı rakip kaleye 3 gol gönderdi: 3-0. Gecenin son maçı ise Başkanlık takımı ile Yeypaş arasında oldu. Turnuvanın ilk haftalarında tutuk futbol sergileyen Başkanlık takımı son maçlarında farklı skorlara imza atıyor. Başkanlık takımı Yeypaş’ı 7-3 yendi.