03-12-2015 23:59

VOLEYBOL TAKIMI BURSA'YA BİLENİYOR

Düzce Belediyespor Voleybol takımı bu hafta Bursa deplasmanına gidiyor

Düzce Belediyespor Voleybol takımı ligin 11’inci haftasında Bursa deplasmanda Tofaşspor ile karşılaşacak. Belediyespor’da tüm hazırlıklar galibiyet üzerine kurulu.

Düzce Belediyespor 2. Voleybol ligi A grubunda 11’inci hafta maçı için çalışmalarını 18 Temmuz salonunda sürdürüyor. Voleybol takımı bu hafta ligin zorlu ekiplerinden Tofaşspor ile karşılaşacak. Tofaşspor 20 puanla ligin ikinci sırasında yer alıyor. Rakibin güçlü takım olduğunu ifade eden Antrenör Hamit Sakal ‘ Şu anda ligde 6’ıncı sırada yer alıyoruz. Amacımız zaten ligi üst sıralarda tamamlamaktır. Hanemize 16 puan yazdırdık. Rakip sahalarda gücümüzü gösteriyoruz. Tofaşspor maçında da hedefimiz üç puandır. Bir önceki maçlarımıza göre eksikliklerimizi tespit ederek yeni taktikler çalışıyoruz’ dedi. Belediyespor Tofaşspor ile 6 Aralık tarihinde saat 14,00’de karşılaşacak.