03-12-2015 23:59

EROL KAYA'DAN İNCELEME GEZİSİ

İstanbul Milletvekili Erol Kaya Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i ziyaret etti

İstanbul Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Erol Kaya, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret etti. Erguvan tesislerindeki görüşmede Başkan Mehmet Keleş, belediye çalışmaları hakkında Milletvekili Erol Kaya’ya bilgi verdi.

İstanbul Milletvekili Erol Kaya, ziyareti sırasında belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili Erol Kaya’nın Mecliste Bayındırlık ve İmar gibi önemli birimlerin komisyon başkanlığını yaptığını vurgulayan Başkan Mehmet Keleş ‘ İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın geçmişte Pendik Belediye Başkanlığı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanlığı dönemlerindeki çalışmaları biliniyor. Birçok projede birlikte çalıştık. Yerel Yönetimler Reformu ve Belediyelerin Yeniden Yapılanmaları konularında ciddi çalışmaları ve kitapları bulunuyor. Bu yüzden sayın Kaya’nın ziyareti bizim için önemlidir’ dedi. Erol Kaya’nın ziyareti sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney ile Yeypaş ve İntaş Genel Müdürü Kenan Gökmen de hazır bulundu.