04-12-2015 23:59

KIŞA HAZIRLIK TEMİZLİKLERİ

Düzce Belediyesi tarafından kış mevsimi nedeniyle olumsuz hava şartlarına karşı tedbirler alınıyor. Bu amaçla, aşırı yağışlara karşı Asarsuyu ve Karaca Deresi içinde temizlik çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda cadde temizliğine de ağırlık veriliyor. Bu arada ana arterlerde temizlik yapılan gece saatlerinde usulsüz parkların temizlik çalışmalarını aksattığı belirtildi.

Düzce Belediyesi İtfaiye ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kış mevsimi nedeniyle olumsuz hava şartlarına karşı tedbirler yoğunlaştırıldı. Mevsim nedeniyle aşırı yağışların yol açabileceği taşkınlara karşın Asarsuyu ve Karaca derelerinde dere içi temizlik çalışmaları artırıldı. Normal program içinde haftanın iki günü dere içinde temizlik çalışmaları yapılıyor. İtfaiye Müdürlüğü tarafından da ana arterler başta olmak üzere cadde temizlikleri de yoğunlaştırıldı. Ancak, gece saatlerinde cadde kenarlarına usulsüz park etmiş araçların temizlik çalışmalarında sıkıntı oluşturduğu belirtildi.