04-12-2015 23:59

BATI KARADENİZ HAVZASI ELE ALINDI

Batı Karadeniz Havzası Havza Yönetim Heyeti Toplantısı, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet keleş’in katılımıyla Kastamonu İl Genel Meclisi Toplantı salonunda yapıldı.

Batı Karadeniz Havzası Havza Yönetim Heyeti Toplantısı, Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet keleş’in katılımıyla Kastamonu  İl Genel Meclisi Toplantı salonunda yapıldı.

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın’ın  koordinatörlüğünde yapılan toplantıya, Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Havza Yönetim Heyetinde bulunan Valiler katıldı.

Batı Karadeniz Havzası Havza Yönetim Heyeti Toplantısında havza koruma eylem planları, havza, taşkın ve kuraklık yönetim planlarının hazırlanması, uygulanması ve izlenmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve uygulamaların takibi görüşüldü. 2016 yılı ilk toplantısının zamanının değerlendirilmesi ile devam eden program, toplantı  Koordinatörü Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın’ın kapanış konuşması ile sona erdi.