08-12-2015 23:59

LİGDE AYNI PUANDALAR

Düzce Belediyespor Basketbol takımı bu hafta ligde aynı puana sahip olan Trakya Üniversitesi Meriçspor ile karşılaşacak. Haftayı puansız kapatan Belediyespor, bu kez kendi salon ve seyircisi önünde galibiyet için oynayacak.

Basketbol 2. Lig B grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor Basketbol takımı ligin 7’inci hafta maçında 18 Temmuz salonunda Trakya Üniversitesi Meriçspor ile karşılaşacak. Basketbol takımı antrenörü Benan Özçelik, ligde aynı puana sahip her iki takımın maçını denk kuvvetlerin mücadelesi olacağı yönünde değerlendirdi. Benan Özçelik, Zirvespor karşılaşmasında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirtti ve “ 14 sayı fark ile maçı kaybettik. Birçok fırsatı değerlendiremedik. Bunları tespit ettik ve bu hafta bunlar üzerinde antreman yapacağız. Bu hafta rakibimiz Trakya Üniversitesi Meriçspor’un ligde 8 puanı bulunuyor. Bizim de puanımız 8. Maç, denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçebilir. Ancak biz, puan açığımızı kapatmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı da bunun üzerinden yapıyoruz’ dedi. Düzce Belediyespor Basketbol takımının maçı 12 Aralık tarihinde 18 Temmuz salonunda saat 13,30’da olacak.