08-12-2015 23:59

TURNUVADA KIRAN KIRANA

Düzce Belediyesi’nin Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda son haftaya doğru takımlar arasında kıran kıran mücadele oluyor. 12 takımın mücadele ettiği turnuvada final maçlarına gelindi. Gruplar arasındaki liderlik mücadelesi de çetin geçiyor.

Düzce Belediyesi hizmet birimleri arasındaki halı saha futbol maçlarında sona gelindi. 12 takımın iki grup halindeki mücadelesinde son maçlar oynanıyor. Beş haftadır süren mücadelede her iki grupta da liderlik mücadelesi çetin geçiyor. Son haftanın ikinci gecesinde A grubu lideri Zabıta müdürlüğü takımı Başkanlık takımı ile karşı karşıya geldi. Zabıtanın çok rahat kazandığı maçın skoru: 7-2. Gecenin ikinci maçında da Temizlik işleri müdürlüğü takımı ile Yeypaş takımı karşılaştı. Karşılıklı atılan gollerle geçen maçı 4-3 Temizlik işleri müdürlüğü takımı kazandı. Gecenin son maçında Katı Atık Birliği takımı sahaya çıkmadı ve maçı Fen İşleri müdürlüğü takımı hükmen 3-0 aldı.