08-12-2015 23:59

TELEFONLA DOLANDIRICILIĞA KARŞI MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Düzce Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birleşiminde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Telefonla Dolandırıcılık’ filmi gösterildi.

Düzce Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birleşiminde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan  ‘Telefonla Dolandırıcılık’ filmi gösterildi.

Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı birinci birleşimi Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve son günlerde giderek yaygınlaşan ‘Telefonla Dolandırıcılık’ filmi ile başladı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğünün, dolandırıcılıkla mücadele ve bilgilendirme kapsamındaki film gösteriminde dolandırılan bir ailenin başına gelenler gösterildi. 12 dakikalık filmde özellikle Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde çalışan hiçbir personelin, şahıslardan para talep etmediği, bankamatiklere yönlendirme yapmadığı vurgulandı. Film sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, telefon ve bankamatik dolandırıcılığına karşı herkesin dikkatli olması gerektiğini belirtti.