08-12-2015 23:59

TEMİZ HAVA SAHAMIZI GENİŞLETİYORUZ

Düzce’deki tüm mahallelerde doğalgaz kullanılabilecek. Bunun için Düzce belediyesinin de iştirakçisi olduğu DERGAZ tarafından yatırım programı genişletiliyor. Alt yapısı tamamlanmış ve şebeke döşenen yeni mahallelere doğalgaz veriliyor. Bu amaçla Kuyumcu Hacı Ali mahallesinde doğalgaz açılış töreni gerçekleştirilecek.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, doğalgaz kullanımının giderek yaygınlaştığını belirterek ‘ Amacımız doğalgazın tüm konutlarda kullanılmasıdır. Bunun için belediyemizin de iştirakçisi olduğu doğalgaz Düzce-Ereğli firması DERGAZ tarafından yatırım programı genişletiliyor. Yeni mahallelerimizde alt yapısı tamamlanmış bölgelere doğalgaz şebekesi döşendi. Kış girmeden bu bölgelere gaz verilmiş olacak’ dedi. Düzce’de doğalgazla ilgili olarak ilk sözleşmenin yine kendi başkanlık döneminde 25 Şubat 2005 tarihinde imzalandığını hatırlatan Başkan Mehmet Keleş “ Sözleşmenin imzalanmasından kısa bir süre sonra 30 Kasım 2015 tarihinde Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla bir tören düzenlemiştik. O tarihten bu yana da doğalgaz kullananların sayısı 41 bin’e ulaştı. Doğalgazın Düzce'nin her yerinde, her köşesinde kullanılması için yatırımlar devam ediyor’ dedi. Doğalgaz açılış töreni Kuyumcu Hacı Ali mahallesinde saat 11,00’de yapılacak.