10-12-2015 23:59

BELEDİYESPOR’DAN SALONA ÇAĞRI

Düzce Belediyespor’un basketbol ve voleybol takımlarının bu hafta oynayacakları maçlar için salonu doldurma çağrısı yapıldı. Belediyespor Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu her iki takımın maçlarının 18 Temmuz salonunda yapılacağını hatırlattı ve ‘ Bu hafta kendi salonumuzda rakiplerimizi ağırlayacağız. Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan maçlara tüm sporseverleri davet ediyoruz’ dedi.

Düzce Belediyespor’un basketbol ve voleybol takımlarının bu hafta yapacakları maçlar 18 Temmuz salonunda olacak. Haftanın ilk maçında 12 Aralık Cumartesi günü Düzce Belediyespor Basketbol takımı ile Trakya Üniversitesi Meriçspor karşılaşacak. 13 Aralık Pazar günü ise Voleybol takımı 18 Temmuz salonunda Isparta Sportif Gençlik ile karşı karşıya gelecek. Basketbol takımının maçı saat 13,30’da, voleybol takımının maçı ise saat 16,00 olacak. Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu her iki takımının hafta maçlarına hazır olduklarını belirtti ve ‘ Bu hafta taraftarlarımıza salonu doldurma çağrısı yapıyoruz. Takımlarımızın desteğe ihtiyacı var. Her iki takımımız haftayı yoğun antreman programı ile geçirdi. Takımlarımızdan galibiyet bekliyoruz’ dedi.