10-12-2015 23:59

BAŞKANIN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Merkez mahalle muhtarları ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Başkan Mehmet Keleş, belediye projelerinin muhtarlarla paylaşıldığını belirterek ‘ Mahallelerimize yönelik yatırımlarda muhtarlarımızla istişare yapıyoruz. Bölge sorunlarının tespitinde ve çözümüne yönelik önerilerde muhtarlarımızdan büyük katkı alıyoruz’ dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in ‘Muhtarlarla İstişare Toplantıları’ndan biri daha Düzce Belediyesi Erguvan Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Merkez mahalle muhtarlarının katıldığı yemekli toplantıda mahallelerinin sorunları ve yapılan yatırımlar ile ele alınan projeler değerlendirildi. Düzce Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Mensur Bilgin, toplantının açılış konuşmasında, mutad haline getirilen toplantıların verimli olduğuna dikkat çekti ve ‘ Bu tür toplantılarla mahallelerimizin sorunlarını Başkana iletme fırsatını buluyoruz. Vatandaşların görüşlerini aktarabiliyoruz. Belediyelerimizin mahallelerimizdeki yatırım ve projelerini istişare ediyoruz, bunun için de Başkan Mehmet Keleş’e teşekkür ediyorum’ dedi. Başkan Mehmet Keleş de muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi “ Muhtarlarımız, mahallelerimizdeki vatandaşların sözcüsüdür. Seçilmiş kişiler olarak da bizim en büyük yardımcılarımız muhtarlarımızdır. Belediyemizin Düzce’ye yaptığı, yapacağı tüm yatırımlar kent bütünlüğüne göredir. Ancak, her hizmetin, yatırımın mahalle boyutu ve mahallelerin kendi sınırları içindeki sorunları vardır. Bunun için hem sorunların tespitinde hem de çözüm önerileri için muhtarlarımızla her zaman istişare halindeyiz. Bunun için bu toplantılara Başkan yardımcılarımız ile alt ve üst yapıdan sorumlu birim müdürlerimiz de katılır’. Konuşmaların ardından toplantıya katılan her muhtar, mahallesine ilişkin sorunları, sıkıntıları dile getirdi ve belediyeden taleplerini aktardılar. Başkan Mehmet Keleş muhtarların talep ve önerilerini tek tek değerlendirdi ve çözümü için programa alınacağını belirtti.