10-12-2015 23:59

REKTÖRÜMÜZ BİZE GÜZEL BİR MİRAS BIRAKTI

Düzce Üniversitesi, Rektörlük görevi sona eren ve Bilgi Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak meslek hayatına devam eden 2007-2015 Dönemleri Kurucu Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’na, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda anlamlı bir emeklilik töreni düzenledi.

Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’nun “Emeklilik Töreni’ne” Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Garnizon Komutanı Vekili Yarbay Hakan Bayrı,   Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre,   Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu  ve ailesi, Düzce Üniversitesi Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin ile akademik ve idari personellerin  yanı sıra öğrenciler ve basın mensuplarıda katıldı.

Törende bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerioğlu’nun başarılı bir rektörlük dönemi geçirdiğine değindi ve “ Üniversitemizin Kurucu Rektörü Funda hanım başarılı bir dönem geçirmiştir. Düzce’ye değer üreten bir Üniversite bıraktı. Beraber görev yapmaktan onur duydum. Bize güzel bir miras bıraktı. Siyasetin giriş kapısı vardır, ancak çıkış kapısı yoktur. Öğretim üyeliğinde de öyledir. Giriş kapısı var, çıkış kapısı yok. Üniversitemizin kurucu rektörüne bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum’ dedi.