15-12-2015 23:59

TURNUVADA ÇEYREK FİNAL MAÇLARI

Belediye Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında çeyrek final maçları oynanıyor

Düzce Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda sona gelindi. Hafta içinde çeyrek final karşılaşmaları yapılıyor. Finalin ilk karşılaşmalarında iki maç oynandı.

Kültür halı sahasında belediyenin birimler arası futbol turnuvasında çeyrek final maçları yapılıyor. Çeyrek finalin ilk maçlarında sahaya önce Zabıta müdürlüğü takımı ile İmar ve Şehircilik müdürlüğü takımı çıktı. Zabıta müdürlüğü her iki yarıda da maçı üstün götürdü ve karşılaşmayı 7-2 galip tamamladı. Çeyrek finalin bol gollü diğer maçı ise Mali Hizmetler Müdürlüğü takımı ile Yeypaş arasında oldu. Mali Hizmetler ekibi Yeypaş’ı yendi ve sahadan 8-2 galip ayrıldı.