17-12-2015 23:59

ALİ HAMZA PARKI BAKIMA ALINDI

Düzce Belediyesi tarafından kış mevsimi nedeniyle park ve bahçelerde bakım yapılıyor. Program çerçevesinde park ve bahçelerin yanı sıra meydanlarda bulunan ağaçların budamaları da gerçekleştiriliyor.

Park ve bahçe bakımları belediye sınırları içinde buluna tüm parklarda yapılıyor. Konuralp’de bulunan Ali Hamza parkında da düzenleme çalışmaları başlatıldı. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler Birimi tarafından tüm parklar bakım programına alındı. Kış mevsime nedeniyle yapılan bakımların yanı sıra bazı bölgelere mevsimlik çiçekler de dikiliyor.