23-12-2015 23:59

İLİM KOLEJİNİN TEMELİ ATILDI

Düzce Özel İlim Koleji?nin temel atma töreni Çay mahallesinde çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Düzce Özel İlim Koleji’nin temel atma töreni Çay mahallesinde çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Düzce Özel İlim Koleji’nin temel atma törenine Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, DÜ Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman başta olmak üzere Düzce protokolü katıldı.

Çay Mahallesinde yapımına başlanan İlim Koleji’nin temel atma töreni Kuran’ı Kerimin okunması ile başlandı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, açılışta yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi:  “İlim yuvasının vatana millete hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ülkesi için, milleti için bu şekilde bir hizmet anlayışı ile çalışmalar yapanların her zaman yanındayız.” İlim Koleji sahibi Cemil Keskin de konuşmasında şu bilgileri verdi; “5 Bin metrekare kapalı alan olmak üzere yapılan binada 30 derslik olacak. İçerisinde yemekhane, konferans salonu, spor alanlar başta olmak üzere sosyal tesisler olacak. Milli ve manevi değerlere önem vererek Düzce’ye hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Eğitim yuvamızın teslim tarihi Haziran ayında olarak belirlendi. 1 Eylül 2016 yılından itibaren eğitime başlayacağız. Anaokulu, İlköğretim ve ortaöğretim düzeyinde eğitim verilecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Konuşmaların ardından yapılan dua ile okulun temeli atıldı.