14-01-2016 23:59

NAKLEN ATAMAYLA ZABITA VE İTFAİYE ERİ ALINACAK

Düzce Belediyesi tarafından Zabıta memuru ve İtfaiye eri ihtiyacını karşılamak üzere belediyeler ve diğer resmi kurumlardan naklen atama ile personel alımı yapılacak.

Personel alımına ilişkin Düzce Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “ Belediyemizin Zabıta memuru ve İtfaiye eri ihtiyacını karşılamak üzere, belediyeler ve resmi kurumlardan 657 sayılı DMK’nın 74 ve 76’ıncı maddesine göre 10 Zabıta memuru personeli ve 10 itfaiye eri personeli kadrosuna naklen tayin ile alım yapılacaktır. Naklen atama şartlarını taşıyan memurların belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne hizmet belgesi ve dilekçe ile şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir”