15-02-2016 23:59

SAVAŞ DÜŞLERİMİ ÇALDI

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün tarafından sahnede gösterime giren "Savaş Düşlerimi Çaldı" adlı çocuk oyunu büyük beğeni ile izlendi.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün gösterime girdiği "Savaş Düşlerimi Çaldı" adlı çocuk oyunu büyük beğeni ile izlendi. Şehrin içinde yaşayan insanların sosyal gelişimi için eğitim, sanat, kültürel ve sportif etkinliklerin yürütülme ve çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla devam eden faaliyetler içersinde  ‘Savaş Düşlerimi Çaldı” çocuk oyunu her Pazar Gençlik merkezinde ücretsiz olarak devam edecektir.