17-02-2016 23:59

8 OKUL YARIŞACAK

Bilgi yarışmasının ilk turunda 8 okul yarışacak

Düzce Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ve bu yıl 11’incisi programlanan Merkez Ortaokullar arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışmasının ilk tur bölümü başlıyor.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla yapılan Genel Kültür ve Bilgi Yarışması’nın 18 Şubat tarihinde yapılacak ilk gününde 8 okul yarışacak. Birinci etabı 29 Şubat tarihine kadar sürecek olan bilgi yarışması Gençlik Merkezi’nde ( 18 Temmuz stadı yanı) yapılacak. Yarışmacı için saat 13,30’da yarışacak birinci grupta; Beyciler Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Hafız Hasan Şen, İmam Hatip Ortaokulu, Hikmet Akın Ortaokulu bulunuyor. Saat 14,30’da yapılacak ikinci grupta da şu okullar yarışacak: Gölormanı  Ortaokulu, Şıralık Vatan  Ortaokulu, Hamit Şerifoğlu Ortaokulu, Rıza Malatyalı Ortaokulu. Yarışmaya 19 Şubat tarihinde de 8 okulla devam edilecek.