HABERLER
02-03-2016 23:59

BUGÜN MAÇ VAR SAAT 16,00

BUGÜN MAÇ VAR SAAT 16,00

Düzce Belediyespor Voleybol takımı ligin 24’üncü hafta maçında bugün ( 2 Mart ) 18 Temmuz salonunda saat 16,00’da Tofaşspor ile karşılaşacak.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı ligin 24’üncü hafta maçında bugün ( 2 Mart ) 18 Temmuz salonunda saat 16,00’da Tofaşspor ile karşılaşacak. Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu tüm taraftarları Voleybol takımını desteklemeye çağırdı.

Voleybol 2. Lig A grubu 24’üncü hafta maçları bugün ( 2 Mart) oynanacak. Ligde play-off mücadelesi veren Düzce Belediyespor da 18 Temmuz salonunda ligin iddialı ekiplerinden Tofaşspor’u ağırlayacak. Düzce Belediyespor Voleybol takımı maç öncesi ligde 5’inci sırada ve 39 puanda bulunuyor. Tofaşspor ise ligde 4’üncü sırada yer alıyor. Ligin hafta içi maçında karşılaşmanın çekişmeli geçmesi bekleniyor. Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu Voleybol takımının ligde başarı sonuçlar aldığına dikkat çekti ve ‘ Takımımız ligde play-off grubunda bulunuyor. Güçlü takımların arasında bu dereceye gelmek önemlidir. Bu başarıyı lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Taraftarlara da seslenmek istiyorum, salonu doldursunlar ve takımlarına destek versinler”